Advertisement

Зі Святом Святої Трійці - Den Svyatoyi Trijci Profspilka Pracivnikiv Osviti I Nauki Ukrayini / Суббота, 18 июня 2016 г.

Зі Святом Святої Трійці - Den Svyatoyi Trijci Profspilka Pracivnikiv Osviti I Nauki Ukrayini / Суббота, 18 июня 2016 г.. Святкують цей день завжди на п'ятдесятий день після великодня. Всі домівки наші в зелені купаються, бо зелені свята до нас наближаються. З трійцею святою вітаю!нехай трійця вас благословить, вбереже від лиха, зла і бід. Вітаємо всіх християн зі святом святої трійці! Які трави потрібно освячувати на трійцю і в чому щоб не знали очі сльози, з позитивом все сприймай!

Хай дух святий осяює життя і обдарує за молитву щиру. Незаміжні дівчата, які прагнуть дізнатись про свою. Бажаю, щоб небесні охоронці завжди були за спиною. Всіх вітаю щиро й хочу побажати зі святом трійці вас! Вітаємо всіх християн зі святом святої трійці!

Zeleni Svyata Archives Zolochiv Net
Zeleni Svyata Archives Zolochiv Net from zolochiv.net
Щоб смуток і негаразди розсіялися й поступилися місцем миру, радості і спокою. Цього року трійця припадає на 20 червня. Я в свято трійці святої. Думати тільки про хороше, добрі справи творити. Хай зеленіє і живе у мирі світ, і в нас із вами буде все — в порядку! Бажаю, щоб небесні охоронці завжди були за спиною. Вітаю з православним святом всіх християн святої трійці! Які трави потрібно освячувати на трійцю і в чому щоб не знали очі сльози, з позитивом все сприймай!

У свято трійці вам бажаю багато радості, добра, хай море сонця подарує погожа літня ця пора!

В україні свята трійця є державним святом, тому з цієї нагоди передбачено вихідний. Напередодні цього свята в українців є звичай прикрашати домівки зеленню та польовими квітами, а в день свята, звісно, вітати один одного. Нехай божа благодать зійде з небес і обдарує тебе своїм щастям, здоров'ям і радістю. Вітаю зі святом святої трійці! І святковий дощ їм тихо підспіває і веселка дугою об'єднає… і знову повірить серце в чудеса, огорнуті всі свята німбом. Напередодні світлого свята віряни прикрашають свої. Вітаємо всіх християн зі святом святої трійці! Нехай урочистий церковний дзвін наповнить душу натхненням і радістю, зміцнить віру і подарує надію, зцілить хвороби і нагородить терпінням. Бажаю, щоб небесні охоронці завжди були за спиною. Ось молитва, яку заведено читати. Православні християни 7 червня відзначають свято трійці, в народі його називають зеленим святом. Хай дух святий осяює життя і обдарує за молитву щиру. На свято трійці (або як ще називають цей день в народі, зелені свята) ми традиційно прикрашаємо оселю пахучим зіллям та надсилаємо привітання рідним та друзям.

Дата щороку змінюється тому, що день святої трійці пов'язаний з пасхою. Нехай не прийде до вас душевна скупість, нехай буде світлою життєва путь! Ось молитва, яку заведено читати. Красиве привітання з зеленими святами! У свято трійці вам бажаю багато радості, добра, хай море сонця подарує погожа літня ця пора!

Zi Svyatom Svyatoyi Trijci
Zi Svyatom Svyatoyi Trijci from terra.ua
Нехай не прийде до вас душевна скупість, нехай буде світлою життєва путь! Красиве привітання з зеленими святами! У день трійці відкриті небеса! В україні свята трійця є державним святом, тому з цієї нагоди передбачено вихідний. Хочу побажати тепла, миру, щирої віри і благополуччя. Привітання з святою трійцею (зеленими святами). Хай зеленіє і живе у мирі світ, і в нас із вами буде все — в порядку! Тож хай щастя буде в хаті!

Всіх вітаю щиро й хочу побажати зі святом трійці вас!

Нехай небеса допоможуть знайти надію навіть у самий похмурий день, нехай твоє серце вірить, любить і радіє, нехай для тебе. Хай зеленіє і живе у мирі світ, і в нас із вами буде все — в порядку! Християнам цей день, як повітря, потрібен. Традиція організованих народних гулянь видозмінилася, але збереглася і до сьогоднішнього дня. А ось привітати друзів, рідних і близьких зі святом варто обов'язково. В україні свята трійця є державним святом, тому з цієї нагоди передбачено вихідний. Тож хай щастя буде в хаті! Хай здійснить усі ваші бажання. Вітаю з чудовим, добрим святом трійці. На свято трійці (або як ще називають цей день в народі, зелені свята) ми традиційно прикрашаємо оселю пахучим зіллям та надсилаємо привітання рідним та друзям. Нехай божа благодать зійде з небес і обдарує тебе своїм щастям, здоров'ям і радістю. Бажаю, щоб небесні охоронці завжди були за спиною. Нехай в кожен дім прийде сьогодні радість, нехай у ваших душах буде мир і.

* * * вітаю зі святою трійцею! Нехай в кожен дім прийде сьогодні радість, нехай у ваших душах буде мир і. Свята трійця — радісне свято. Святкують цей день завжди на п'ятдесятий день після великодня. Всіх вітаю щиро й хочу побажати зі святом трійці вас!

Vitayemo Zi Svyatom Svyatoyi Trijci Novini Tov Ukrvet
Vitayemo Zi Svyatom Svyatoyi Trijci Novini Tov Ukrvet from ukrvet.ua
Нехай радує вас життя любов'ю, здоров'ям, щастям та красою! Християнам цей день, як повітря, потрібен. Щоб смуток, печалі і негаразди розсіялися і вітаю з православним святом усіх християн святої трійці! Традиція організованих народних гулянь видозмінилася, але збереглася і до сьогоднішнього дня. У свято трійці вам бажаю багато радості, добра, хай море сонця подарує погожа літня ця пора! На свято трійці (або як ще називають цей день в народі, зелені свята) ми традиційно прикрашаємо оселю пахучим зіллям та надсилаємо привітання рідним та друзям. Саме на 50 день після пасхи відбулося сходження святого духа на апостолів, як і заповідав ісус христос. Нехай небеса допоможуть знайти надію навіть у самий похмурий день, нехай твоє серце вірить, любить і радіє, нехай для тебе.

Всіх вітаю щиро й хочу побажати зі святом трійці вас!

У цей світлий день святий дух зійшов до апостолів, благословив їх нести в світ силу христової віри й істини. Вибачте всіх, хто заподіяв вам біль. Які трави потрібно освячувати на трійцю і в чому щоб не знали очі сльози, з позитивом все сприймай! Хочу побажати тепла, миру, щирої віри і благополуччя. А ось привітати друзів, рідних і близьких зі святом варто обов'язково. Щоб смуток, печалі і негаразди розсіялися і вітаю з православним святом усіх християн святої трійці! У цей світлий день святий дух зійшов до апостолів, благословив їх. Вітаю зі святом святої трійці! Нехай урочистий церковний дзвін наповнить душу натхненням і радістю, зміцнить віру і подарує надію, зцілить хвороби і нагородить терпінням. У свято трійці бажаю багато радості, добра, море сонця нехай подарує ця літня пора. Думати тільки про хороше, добрі справи творити. Святої трійці чудове свято завітало до кожного в хату, щоб осяяти скрізь добром, наповнити. Незаміжні дівчата, які прагнуть дізнатись про свою.

Posting Komentar

0 Komentar